Blogger Backgrounds

Saturday, January 30, 2010

1st day --> dEgReE ++ wit mr FirDaUs....

hi beb...di pagi yang indah ini...nk lah share suasane yg indah ngan u ol....

8.30 lebih2 ckit make btolak lah aku bersame rakan2 spejuangan ke FSKSM utk berbakti pade duit JPA yg aku terime ngan mengambil class Degree ++

subjek yg ktorg amik adalah Creating Web Application using JSF (JavaServer Faces)- gah giler kan tajuk Subjek ni kan....tp kami perlukan pengetahuan ni utk bkerje nnt....kire psediaan awal lah....next time nak amik ASP.net lak....huhuhu....

smpi je kat fakulti kn mdaftar kat ground floor FSKSM...dapat lah fail 1 dpenuhi ngan paper2 n notes yg akan kami gali n sumbat nnt....

9.00 pagi smpi lah kami kat dlm class btempat di MPK5, FSKSM... smpi2 je dlm class terus je cari port yg best2..maklum lah nak bkampung kat cni 2 hari....

skrg nih ngah mgular xtaw nak wat pe coz en firdaus ngan ngajar dak2 dr fakulti len pasal basic HTML, kiteorg dibiarkan wat keje sendiri coz ktorg dah terror bangat pasal HTML nih...hahahha giler blagak aku....tp tu lah hakikatnyer coz HTML tu kire cam sbati dlm itu kami di FSKSM....klu xtaw HTML xyah study kat fakulti nih lah....lalalalla......

k lah stop dl...nnt klu ade time kite smbung lg...daa...

1 comment:

Aizan Ramli said...

der~ javaserverfaces la weh..salah taip tu~ :)