Blogger Backgrounds

Friday, July 24, 2009

MaLAm Yg iNdAh~indah ke?~

hurm...~dengan dengusan napas yg agak kasar...~Pada malam ni ape ek aku nak bebelkan....hurm...br je balik dr meeting tuk sukam....letih giler.......tp mate aku xleh nak tido coz dah aku dah tlajak waktu tido aku...so mate aku pon dah fresh...xtaw nape balik je dr meeting td tetibe je pinggang aku sakit...then blakang bahu aku rase cam sengal2.......nak kate aku wat keje2 berat meeting xde lah plak...cume penat mlayan si pervert pijot...yg kecah ngan aksi2 manje nyer.....sj je nak nyakat aku yg comel nih.........kahkahkahkah....but dont worry jot i know ko x songsang....ko sj je nak bramah mesre ngan aku...n i appreciate that....ur da best dude........~huahuahua~ this is pijot....aksi comel yg sempat dirakam....kuikuikuikui....~pjot ampun...~

huhuhuhu....terserlah keayuan ko.....jot...aku puji ko nih....hope ko x marah aku letak pic ko kat cni..tp klu ko marah pon ape aku kisah...kahkahkahkahkahkah.....

..ni lak sj je ni enterpren pic aku lak...lame dah xmasukkan pic terlatest aku......huhuhu...comel gak minah kat atas nih....kuikuikuikui....~~
mengantuk sudah rase nyer...stop dl kat cni.....blakang bahu aku pon smakin sakit lak rase nyer....menandekan yg aku perlu rehatkan diri....sedih lak nak bpisah...xpe esk kite smbg lagi k....papai...nite.....

5 comments:

_iEjA_iNsAnE_ said...

oijot the pervert..... adoiiii..... ct i know u loikeee.... kohkohkoh....

~nUrLiZaN~ said...

huhuhuhu...like wat?

Fieza said...

weh kuang ajar tul.. bukan pjot pervert lar.. tp pjot penyayang,,, dengki lar eja nie..

~nUrLiZaN~ said...

huhuhu...pijot terlebih kasih sayang...

~PakKaramu~ said...

Salam ramadan al mubarak